Vrijwilligers

Als vrijwilliger bij Hiep-Hoi kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Dit zijn:

  • Leiding van een groepje
  • Leidingcoach
  • Keukengroep
  • Matrialengroep
  • Spelleiding
  • Schmink 
  • Ranjatent 
  • Overige

Leiding van een groepje.
Als leiding van een groepje zorg je ervoor dat de kinderen kunnen deelnemen aan het programma. Je zorgt voor toezicht van je groepje. Je houdt in de gaten waar je moet zijn en je helpt de kinderen bij de activiteiten. Je krijgt instructies van de organisatie, zodat je er niet alleen voor staat. Een groepje kan met 2, 3 of 4 leiding worden begeleid. Vanaf dat je op de middelbare school zit kun je mee doen als leiding. Je krijgt dan een onderbouw groepje. Vanaf 16 jaar kun je een bovenbouw groepje begeleiden. Deze hebben wij altijd dringend nodig! Dus twijfel niet en doe mee! Ook springen wij om volwassenleiding met name voor de onderbouw kids. 

Leidingcoach
Als leidingcoach begeleid je de leiding en groepjes als dat nodig is. Je lost onenigheid op en helpt bij calamiteiten. De organisatie kan om ondersteuning vragen bij het uitvoeren van activiteiten of net waar nodig. Je houdt de kinderen op het veld in de gaten en je zorgt ervoor dat deze niet buiten het veld komen.

Keukengroep
Als lid van de keukengroep zorg je voor het eten en drinken wat tijdens de week geserveerd wordt. Je maakt de verschillende snacks en lunches, volgens een schema en deelt deze ook uit aan de kinderen. Je zorgt voor een goede hygiëne van het eten. Je houdt de keuken en aangrenzende ruimtes schoon en netjes.
 

Materialengroep
Als lid van de materialengroep zorg je voor de opbouw en afbouw van de materialen op het veld. Je maakt en onderhoudt de materialen, spellen en benodigdheden. Je helpt de kinderen bij de activiteiten als dit nodig is bijvoorbeeld bij het maken van de hutten.

Spelleiding.
Als spelleiding asisteer je de groepjes bij de spellen. Dit kan tijdens de zeskamp zijn, avondspel, een post zijn bij een tocht ect. Het is spel afhankelijk waar en hoe je dan kan helpen. 

Schmink.
Je schminkt de kids die bij je komen. De schmink en bijbehoren heeft Hiep-Hoi zelf. Je hoeft dus zelf niks mee te brengen. Wanneer er schmink is en welke dagen ligt aan het programma. Je 

Ranjatent.
Als je bij de ranjatent wilt helpen zorg je ervoor dat er voldoende ranja en water voor de kids is.
Ook zorg je ervoor dat er koffie en thee voor de vrijwilligers is. Dit kun je allemaal bij de keukenploeg in de blokhut halen/maken. 

Overige
Bij Hiep-Hoi zijn nog veel meer mogelijkheden waar je eventueel bij kunt assisteren. Vrijwilligers zijn er nooit genoeg.

Op het inschrijfformulier kan je aangeven wanneer je beschikbaar bent en wat je graag wilt doen. Laat eventueel voor de duidelijkheid om opmerking achter. Ook kun je aangeven of je de organisatie kan komen helpen met op en afbouw. Ook daar kunnen wij alle hulp enorm goed gebruiken, hoe meer handen hoe fijner en sneller het gaat! 

Je kan een hele week deelnemen of kiezen uit de 11 dagdelen. Je kan al vanaf 1 dagdeel meedoen!!!
Met alle hulp kunnen we er een super week van gaan maken voor de kids en ook zeker voor alle vrijwilligers!!! Zonder jullie kunnen wij dit niet organiseren!! 

Alle hulp is enorm welkom!!! Schrijf je snel in!!

Meer informatie

Meer informatie